• Tel: 089 71 22 10
  • Academie Lanaken Bilzen Zutendaal
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf jezelf in

Schrijf jezelf nu in via www.mijnacademie.be/kunstkoepellanaken en maak je eigen account aan! Volg onderstaande stappenplan voor meer informatie.
Door een account aan te maken beheer je de inschrijvingen van jezelf en eventuele gezinsleden. Je krijgt ook ieder schooljaar automatisch het vervolg te zien van je opleiding. Via de bancontact- app op het einde van je inschrijving kun je meteen betalen en je inschrijving voltooien. 

Stappenplan om jezelf in te schrijven

Stap 1: Surf naar www.mijnacademie.be/kunstkoepellanaken

Stap 2: Klik op “Klik hier om jouw account nu aan te maken” of log in als je ooit al een inschrijving hebt gedaan via mijnacademie.be.

Stap 3: Vul de gevraagde gegevens in of registreer je met behulp van Facebook of Google.

Stap 4: Er wordt een controlemail gestuurd naar je mailadres. Check zeker ook je ongewenste mail. Klik op de bevestiging die in de mail staat.

Stap 5: Meld je aan met je e-mailadres en je wachtwoord op www.mijnacademie.be/kunstkoepellanaken

Stap 6: Ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Stap 7: Er wordt gevraagd naar een token. Klik op “Ik heb geen token”. Klik dan op “verzend token naar e-mailadres”. Er wordt een controlecode naar jouw e-mailadres gestuurd. Vul deze code in op je account.

Stap 8: Voeg de leerlingen toe die je wilt inschrijven. Als je jezelf wilt inschrijven, voeg je jezelf toe.

Stap 9: Je selecteert het domein waarvoor je wilt inschrijven en doorloopt de stappen van het inschrijven. Als je niet op ‘volgende’ kan klikken is dit omdat je een keuze niet hebt aangevinkt.

Stap 10: Kies voor een extra inschrijving of rond af door online te betalen.

Heb je vragen of loopt er iets mis bij het inschrijven? Contacteer dan onze administratie op 089/71.22.10 of info@kunstkoepellanaken.be. Ook indien je een tweede instrument wilt spelen, moet je contact opnemen met de administratie.

 De uurroosters voor 2021-2022 zijn nu raadpleegbaar op onze website (www.academielanaken.be). Het lesuur instrument/zang of theater bespreek je met je vakleerkracht.

 De lessen starten vanaf woensdag 1 september 2021.

Word je liever gecontacteerd door iemand van de administratie?

Vul dat één van onderstaande inschrijvingsformulieren in voor Kunstenmix, Muziek of Theater.